Ήρθαμε σε οργασμό με το καινούργιο videoclip του David Hasselhoff

true

Τα λόγια είναι περιττά. Ο τιτανοτεράστιος (και ακομπλεξάριστος) David επέστρεψε και αυτή τη φορά μας προσέφερε απλόχερα το καλύτερο videoclip των εποχών. Η cultίλα περισσεύει και εμείς περιμένουμε σε αναμμένα κάρβουνα να δούμε το Kung Fury, την ταινία που κατάφερε μέσω του Kickstarter να μαζέψει το ποσό των 600.000 δολαρίων ώστε να πάρει σάρκα και οστά.

Αν εξαιρέσουμε όμως την 80’s γαμάτη ατμόσφαιρα και το γεγονός ότι πρόκειται περί άθλου (η πραγματοποίηση της ταινίας- από ένα απλό trailer σε 30 λεπτά υπέροχης ξεχειλωμένης υπερπαραγωγής), το point είναι αλλού.

Είχαμε αναφερθεί και πιο πριν στις άψογες στιγμές που μπορεί να σου προσφέρει η νοσταλγία για την συγκεκριμένη δεκαετία αλλά το ζητούμενο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι το True Survivor είναι ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ. Το vibe είναι τρου, το ρεφρέν απογειώνει το αποτέλεσμα και εσύ απλά θέλεις να βρεθείς μέσα σε ένα κάμπριο στο Miami του 1986, κάνοντας βόλτες κάτω από τα neon lights, σαν άλλος Glenn Frey στο κλιπ του You Belong To The City.

Το έχουμε ξαναπεί: εάν η μουσική καταφέρνει να σου φέρει ένα χαμόγελο παιδικής ανεμελιάς, τότε έχει πετύχει τον στόχο της. Για ακόμα μια φορά, ευχαριστούμε David. Άσε το τραγούδι να παίζει στο repeat όλη μέρα. Πάω να βάλω να παίξουμε το Vice City πίνοντας Campari.

 

Στέλιος Τσουμπανίδης


Συλλέκτης εμπειριών, ρεαλιστής (άρα απαισιόδοξος), έχει κάνει το daydreaming επάγγελμα. Η συμπαντική αλήθεια κρύβεται στις ατάκες του Bill Hicks και στο bacon.