Γιατί δεν πρέπει να αναβιώνουμε τα 90’s

tsimtsli

Και φυσικά η μόδα και τα trends θα κάνουν  κύκλους  για πάντα, μιας και τις υπερβολικά τολμηρές ιδέες τις υποστηρίζουν λίγοι και το σύνολο αδυνατεί να τις ασπαστεί.

γαγα

Αλλά ας αναπολήσουμε για λίγο τη χειρότερη καταγεγραμμένη δεκαετία στην ιστορία της τρίτης πέτρας από τον ήλιο.
ΤΑ 90’s.
Τα 80’s είχαν το καρακιτσαριό σημαία, ναι. Ωστόσο είχαν μια γλυκιά αίγλη  της οποίας, η μεταβατική δεκαετία από την εποχή του χαλκού στην εποχή της τεχνολογίας και το μιλένιουμ, μάσησε και την έφτυσε για χάρη της κατακόρυφης πτώσης γούστου και ποιότητας. Με χάρη Βέφας, τα πέταξε μέσα στη γεμάτη χέστρα, τράβηξε το καζανάκι για πάντα για να βλέπει τη Μαρία της Γειτονιάς ανενόχλητη, αφήνοντας μας κληρονομιά κάποια από τα παρακάτω, τα οποία είναι της μοδός φέτος πάλι.
Δηλαδή το ανθρώπινο γένος δε μαθαίνει ποτέ;
Θα ξαναζήσουμε κάποιον Χιτλερ;
Θα κάνουν reunion οι Hanson ;
Θα βγει St. Anger Vol 2 ;
Θα ξαναδώσουν εκπομπή στο Μητσικώστα ;
Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΛΚΙΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ;
adolf

 

Σοβαρά τώρα;

doc

 

Αυτά ήρθαν πάλι.

Το απαραίτητο αξεσουάρ του κάγκουρα των 90’s που έφερνε κασέτα στις εκδρομές με μια πλευρά Iron Maiden το ΦΙΡ ΟΦ ΔΕ ΝΤΑΡΚ γραμμένο 15 φορές και από την άλλη κάποιο TRANSISTANCE από τα 150 που βγήκαν. Συνήθως, το φόραγε με ΦΛάΙ μπουφάν πράσινο, λυτά  κορδόνια, για να τα σέρνει δίχως αύριο και να χαζεύεις την κάλτσα με ρόμβους του παππού του, σε κάθε βήμα που έβγαινε η μισή βρωμοπατούσα έξω.

Αλλά δε φτάνει μια απλή αναβίωση, πρέπει να την εμπλουτίσουν με αυτό:

boots

Kαι τα γκομενάκια νομίζουν ότι είναι έτσι :

chick

Αλλά στα ματιά μου είστε όλοι κάπως έτσι:

kiklous

Εννοείται πως δε θα εμβαθύνω όσον αφόρα στα κουρέματα που πηγαινοέρχονται στη μόδα από τα 90’s γιατί δεν έχω τo στομάχι πλέον, ο κερατοειδής έχει φθαρεί από τους φακούς και θα φύγει καμιά κόρη να την ψάχνω στο πάτωμα.
Αλλά μετά την αέναη χιπστερώ φράντζα που υιοθέτησαν σύσσωμα τα δυτικά προάστια, πακέτο πλέον με το glx, κάτι έπρεπε να γίνει με τη φράτζα που μάκρυνε.

Και εγένετω :

kourema

Δεν περιγράφω άλλο.

 

Όποιος τους πετυχαίνει να τους κόβει το παπαράκι το περισσευούμενο με αυτό :

psalidi

 

Δεν φτάνουν όλα αυτά. Οοοοχι. Ο παρελθοντολάγνος δε σταματά πουθενά. Ούτε στα απαγορευμένα χωράφια του πουθενά δε χωλαίνει να μπει. Τα βιντεοπαιχνίδια στα τέλη των 80’s και τις αρχές της δεκαετίας του 90 έκαναν τα πρωτα βήματα στην ποιοτική απεικόνιση του 2D και ναι, παίζονται ακόμα κάποια από αυτά λόγω gameplay και όμορφων γραφικών, ειδικά ότι προέρχεται από 16 bit κονσόλες.

Και μετά ήρθε το PSX και το Saturn να φέρει το μέλλον στις οθόνες των σπιτιών μας και να μας μπάσει σε μια αξέχαστη 3D εμπειρία που ακόμα και τώρα στέκει και μπορεί να μας χαρίσει άφθονες ώρες διασκεδαστικού gameplay. Δεν.

Ξέρετε μερικές γυναίκες η και άντρες που γερνάνε όμορφα; Η Liz Taylor, ο Clint Eastwood; Προσωπικά στον Clint Eastwood καθόμουν και τώρα ασυζητητί.

Ε.

Τα παιχνίδια αυτά δε, γέρασαν όμορφα και πλέον δε βλέπονται. Σαν την Pamela Anderson ένα πράγμα. Για του λόγου το αληθές:

game1

game2

game3

game4

 

Αυτό δεν είναι vintage gaming. Eίναι self punishment.

Kαι ένα τελευταίο bonus που παίζει πολύ τελευταία:

skoulariki

Περαστικά.

 

Νίκος Ζουρμπάκης


Νίκος ή Νicolas, επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με τη γάτα του. Tου αρέσουν οι μυρωδιές πιο πολύ από τους ανθρώπους.