Γνωρίστε τον άντρα που ζει το απόλυτο όνειρο (ή εφιάλτη)

man2girls

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: όποιος άντρας πει ότι στην ιδέα 2 γυναικών που τον ποθούν, δεν ανατριχιάζει, τότε ή λέει ψέμματα ή δεν τον ελκύει το θηλυκό γένος. Οι γνωστές σεξουαλικές φαντασιώσεις (εγώ παρέα με 2 κουκλάρες) είναι πιο κλισέ και από τον Άδωνι που φωνάζει σε τηλεοπτικό παράθυρο. Αυτό βέβαια δεν το κάνει να ακούγεται κακό, το αντίθετο μάλιστα. Πρόκειται για μια σκέψη που λειτουργεί σαν ενεργειακό ποτό κάθε φορά που εμφανίζεται και θα σταματήσει να τριγυρνάει στα μυαλά των αρσενικών μόνο όταν έρθει το τέλος αυτού του κόσμου. Απομονώνοντας όμως τον συγκεκριμένο τομέα (τον σεξουαλικό βρε), είναι τα πράγματα τόσο ρόδινα όσο ακούγονται;

Ο κύριος στην φωτογραφία από κάτω είναι ο Adam Lyons παρέα με τις 2  συντρόφους του, την Jane και Brooke.

man2girls2

Ο Adam λοιπόν είχε σχέση με την Brooke μέχρι που γνώρισαν την Jane.Την ερωτεύτηκαν και οι δυο τους. Έτσι αποφάσισαν να μετακομίσουν όλοι μαζί και να ζήσουν σαν throuple (έτσι ονομάζεται το εεεε….τριάρι). Δεν σταμάτησαν εκεί όμως διότι πέρα από το παιδί που είχε από τον προηγούμενο γάμο της η Brooke, αποφάσισαν να κάνουν ένα ακόμα με την Jane.

jane

Μοιάζει με παραμύθι, έτσι δεν είναι;

Χμ, και ναι και όχι. Τι ακριβώς σκέφτομαι; Μαγκιά τους, αγαπιούνται, είναι και οι 2 όμορφες κοπέλες, ωραίος και ο Adam, τα παιδιά τους θα μπορούν να πουλάνε μούρη στο σχολείο και πάει λέγοντας. Ναι, ξέχασα και το σεξουαλικό. Ο Adam ζει το όνειρο. Ξεκάθαρα.

Αγαπητέ άντρα, τι γίνεται όμως με τα αρνητικά της υπόθεσης; Σκέψου όλες τις φορές που έχεις τσακωθεί χοντρά με την σύντροφο/γυναίκα σου. Βασικά όχι όλες, τις πιο ακραίες. Αυτές που έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο πιθανής αυτοκτονίας. Ε, πολλαπλασίασε το επί 2. Πως σου φαίνεται τώρα; Βέβαια δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιανού το μέρος παίρνει η Jane όταν ο Adam μανουριάζει με την Brooke αλλά κάτι μου λέει ότι θα υπάρχει γυναικεία συμπαράσταση.

Δεν θέλω να γίνω σεξιστής αλλά σκέψου το γεγονός να βρίσκονται και οι 2 στις περιόδους τους. Στο ίδιο σπίτι. Το αντιλαμβάνεσαι;

Αυτό ακριβώς. Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, μην μένεις μόνο σε στα θετικά ή στα αρνητικά (αν και τα αρνητικά είναι άκρως τρομακτικά). Έχουμε να κάνουμε με μια κατάσταση στην οποία η πλειοψηφία των αρσενικών θα δέχονταν από το πρώτο δευτερόλεπτο χωρίς να κάτσει ψύχραιμα και να σκεφτεί τα αποτελέσματα. Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε και την απέναντι πλευρά. Της γυναίκας η οποία έχει αποφασίσει ότι θα μοιράζεται με μια άλλη τον άντρα που αγαπάει. Βέβαια στην περίπτωση που έχουμε εδώ, ποθεί η μια την άλλη πότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Φαντάζομαι ότι όταν γυρνάει ο Adam από την δουλειά, θα τις βρίσκει στον καναπέ να φιλιούνται ενώ θα γδύνονται σιγά σιγά και θα του κάνουν νόημα να πλησιάσει και αυτός….ξεκόλλα!!!

Εσύ θα μπορούσες να το ζήσεις αυτό;

 

Πολίτης Κάιν


Ο Πολίτης Κάιν δεν είναι ρατσιστής. Σας μισεί όλους το ίδιο.