Δίδυμα στην εξουσία

pappp

Πριν διαβάσεις, κάνε κλικ στο βίντεο από πάνω και δες την φωτογραφία. Αριστερά κάτω βλέπουμε τον ΓΑΠ και δεξιά πάνω τον Αντώνη Σαμαρά. Ναι, αυτοί οι δυο είχαν μια φορά και ένα καιρό ήταν μαζί στο ίδιο συγκρότημα και κοίτα που κατέληξαν. Creepy,ε; Φαντάσου η μοίρα κάθε σημαντικού μουσικού δίδυμου στην ιστορία της μουσικής να ήταν η καριέρα στην πολιτική. Αν δεν μπορείς να το σκεφτείς καν, άσε να το κάνω εγώ για σένα.

 

mick

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Οι δυο κύριοι από πάνω θα είχαν ιδρύσει δικό τους κόμμα με ονομασία Δ.Π.Δ.Λ.Ν.Ε. (Δεινόσαυροι Που Δεν Λένε Να Εξαφανιστούν). Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρίσκονταν κάθε τετραετία στο κοινοβούλιο καθώς το εκκεντρικό τους lifestyle έχει απήχηση στον Έλληνα (“αυτοί είναι μάγκες ρε, δείχνουν αυτό που είναι”), με τον πρώτο στα αριστερά να εμφανίζεται σε κάθε είδους κοινωνική συνάθροιση παρέα με 20χρονα καλλίγραμμα μοντέλα και τον δεύτερο στα δεξιά να απολογείται στον Πρόεδρο της Βουλής για την εμφάνιση του επειδή  έπεσε πάλι λίγη πούδρα στο σακάκι του.

 

 

james lars

James Hetfield: Πρόεδρος του κόμματος Ελλήνων κυνηγών, βόλτες στο Μπουρνάζι με το καινούργιο “τούμπανο” αμάξι του, θα μείνει στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου επειδή σε κάθε ψηφοφορία δεν θα φωνάζει παρών αλλά “yeah“.

Lars Ulrich:Υπουργός Οικονομικών με οποιαδήποτε κυβέρνηση (δεν κολλάμε σε λεπτομέρειες), με ιδιαίτερη μνεία στους πανάκριβους πίνακες ζωγραφικής που κοσμούν το γραφείο του ενώ θα μείνει στην ιστορία για τον Φ.Σ.Ο.Δ.Π.Ζ. (Φόρος Σε Οποιαδήποτε Διασκευή Παίζεται Ζωντανά) ο οποίος ισχύει σε μπουζούκια και underground liveάδικα και αφορά τα τραγούδια των Metallica.

 

malakian

Ριζοσπαστικό δίδυμο που ανέβηκε στην εξουσία σαν πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με ατζέντα και νομοσχέδια τα οποία θα άλλαζαν για πάντα (προς το θετικό) την κατάσταση της χώρας, αλλά επειδή δεν χωνεύει ο ένας τον άλλον, εξαφανίστηκαν από προσώπου γης και για 4 χρόνια παρέμειναν άφαντοι. Ακόμα τους ψάχνουν.

 

 

johnny sid

Μόνιμοι κάτοικοι Εξαρχείων, πρωτοπόροι στον αντιεξουσιαστικό αγώνα, ιδρύουν το κόμμα Π.Ο. (Πουτάνα Όλα) το οποίο ενώ είναι έτοιμο να μπει στη Βουλή με ποσοστό της τάξεως του 3,1%, καταρρέει επειδή κάποιος ασφαλίτης undercover τους καρφώνει και συλλαμβάνονται. Τελευταία φορά εθεάθησαν έξω από την ΓΑΔΑ με πρόσωπα πρησμένα σαν μελιτζάνες.

 

tyler perry

Μπαίνουν στη Βουλή με το κόμμα Α.Τ. (Αποποινικοποίηση Τώρα) και με ένα εξαιρετικό νομοσχέδιο καταφέρνουν την πλήρη αποποινικοποίηση ΟΛΩΝ των ναρκωτικών. Η κοκαίνη,η πρέζα, το χόρτο και τα χάπια κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους, ειδικά μαγαζιά πώλησης ναρκωτικών ουσιών ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια,  ο τουρισμός της Ελλάδας μεγαλώνει με ρυθμούς πέους που έχει πάρει Viagra, η οικονομία γίνεται τεράστια σαν τον Γκοτζίλα και ένα έθνος ζει επιτέλους μονοιασμένο under the infuence.

Στέλιος Τσουμπανίδης


Συλλέκτης εμπειριών, ρεαλιστής (άρα απαισιόδοξος), έχει κάνει το daydreaming επάγγελμα. Η συμπαντική αλήθεια κρύβεται στις ατάκες του Bill Hicks και στο bacon.