Η Emily τα πέταξε όλα…

emily

Ξενέρωσες ε; Είδες τον ζουμερό τίτλο με την ακόμα πιο ζουμερή φωτό, έκανες κλικ, άνοιξε το άρθρο, σκρόλαρες μέχρι κάτω για να διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει ούτε μια γυμνή φωτογραφία και τώρα διαβάζεις αυτό το κείμενο για να καταλάβεις γιατί αυτός ο σατανάς (εγώ) σε έβαλε σε αυτό το μαρτύριο. Λοιπόν,θεώρησε το σαν ένα πείραμα.

Έρευνες που έγιναν σε πανεπιστήμιο της Ολλανδίας έδειξαν ότι ο εγκέφαλος την στιγμή που διαπιστώνει την ύπαρξη γυμνού, κατεβάζει ρολά σε αντίθεση με τις ταινίες. Σε μια σειρά από άρθρα σχετικά με την κρίση στη Μέση Ανατολή, ετοιμοθάνατα παιδιά στην Αφρική, θεωρίες σχετικά με την οικονομική κατάρρευση του πλανήτη και την είδηση σχετικά με ένα μοντέλο που γδύνεται, οι περισσότεροι έκαναν κλικ στο τελευταίο.

Προφανώς δεν θα κάνω τον λέκτορα, ούτε θα κρίνω ποιος κάνει κλικ που. Κατά 99% και εγώ το μοντέλο θα χάζευα. Δεν πρόκειται να απλώσω επικριτικά το κείμενο μου κάνοντας εσένα αγαπητέ αναγνώστη να νιώσεις άσχημα (ενοχές δηλαδή) επειδή χαζεύεις τον κώλο ή τα στήθη μιας όμορφης (το λέω ευγενικά) δεσποινίδας.

Η απλή υπογράμμιση έρχεται στο γεγονός ότι το μυαλό του άντρα μπορεί να φάει μεγάλη πλύση. Από τις διαφημίσεις (αγόρασε το και θα με έχεις) μέχρι το πιο ασήμαντο κλικ (ενώ από πάνω μια είδηση σε προειδοποιεί ότι αύριο ένας κομήτης θα χτυπήσει τη Γη). Επαναλαμβάνω ότι το μυαλό κατεβάζει ρολά και είναι εύκολο να διαχειριστεί από τον οποιονδήποτε.

Αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι πρόκειται να σταματήσω να συζητάω με τους φίλους μου για τις αγαπημένες μας πορνοστάρ, ούτε ότι θα σταματήσω να μπαίνω σε τσοντοsite (στείλτε μου pm να σας ενημερώσω για ένα εξαιρετικό καινούργιο). Διάολε ποτέ δεν θα κατεβάσω την αφίσα της Lisa Ann από τον τοίχο. ΑΛΛΑ αισθάνομαι ευάλωτος. Νιώθω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να μου πλασάρουν το οτιδήποτε και μόνο με την ιδέα μιας σεξουαλικότητας που πλανάται στον αέρα. Κάποιοι χαλιναγωγούν τους εαυτούς τους και περήφανα συγκρατιούνται. Οι υπόλοιποι ακόμα το παλεύουν. Κλείνω με τον Louis CK επειδή τα λέει καλύτερα.

Στέλιος Τσουμπανίδης


Συλλέκτης εμπειριών, ρεαλιστής (άρα απαισιόδοξος), έχει κάνει το daydreaming επάγγελμα. Η συμπαντική αλήθεια κρύβεται στις ατάκες του Bill Hicks και στο bacon.