Τι έμαθα την εβδομάδα που πέρασε (με το ζόρι) και μου γύρισε το μάτι

shining

 

 

1) I love Ross, i hate Ross

tsipras

Νιώθω σαν να είμαι γυναίκα και ζω μια παρατεταμένη περίοδο πριν την περίοδο. Κατάσταση η οποία στο τέλος θα με οδηγήσει σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Την Δευτέρα μας χτυπάει την πόρτα η ακατανόμαστη λέξη (αυτή που ξεκινάει από χρεο και τελειώνει σε κοπια), την Τετάρτη όλα φαίνονται πιο ρόδινα, τα πουλάκια κελαηδούν γεμάτα χαρά, οι αμυγδαλιές ανθίζουν, τα πάντα δείχνουν πως θα έχουμε ένα αίσιο τέλος στην όλη οικονομική αβεβαιότητα. Την Παρασκευή… πάλι τα ίδια. Αυτό δεν είναι ζωή, είναι κάποιο σαδιστικό βασανιστήριο σαν και αυτά τα γελοία που είδαμε στο Saw. I got news for you: η χώρα έχει ήδη πτωχεύσει. Οικονομικά, πνευματικά και σε όλους τους άλλους τομείς. Get over it.

 

 

2) Πα-τέρες και MME λέρες

pateras

Τα γεγονότα είναι απλά, φίλτατε Έλληνα τζιχαντιστή. Αυτός ο άνθρωπος (ναι κύριε υπουργέ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του πολίτη) διέπραξε ένα φρικτό έγκλημα. Γι’αυτόν τον λόγο, θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη (τι είναι αυτό; ουργκ), θα δικαστεί όπως ορίζει ο νόμος (ουργκ part 2) και εάν κριθεί ένοχος, θα περάσει πιθανότατα το υπόλοιπο της ζωής του σε ένα κελί, παρέα με τους δαίμονες του. Οι κανίβαλοι του διαδικτύου και της μικρής οθόνης θα συνεχίσουν να σέρνονται σαν το alien εκεί έξω και να ρουφάνε σαν βδέλλες κάθε ίχνος ψυχραιμίας που μπορεί να μας έχει απομείνει. Επίσης εάν θεωρείς πως πρέπει να τον λιντσάρουμε, λιθοβολήσουμε, κάψουμε ζωντανό (και άλλους διασκεδαστικούς τρόπους εκτόνωσης), προτείνω να κρεμάσουμε μια τεράστια σημαία του ISIS στην Ακρόπολη και να ξεμπερδεύουμε από τώρα σχετικά με την κρίση ταυτότητας μας.

 

 

 

3) Μακριά από τον κώλο μας και όπου θέλει ας μπει

nepal

Είναι δεδομένο πως το ανθρώπινο είδος αποτελεί ένα εγωιστικό καρκίνωμα στο πρόσωπο αυτού του πλανήτη (αχ συγγνώμη αν σας πλήγωσα αλλά ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ). Και μπορώ να δεχθώ πως εάν δεν έχεις κάποια προσωπική σχέση η οποία σε επηρεάζει άμεσα, δεν μπορείς να συμπάσχεις με τον πόνο και την δυστυχία ανθρώπων (ναι, σαν κι εσένα βλάκα) που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως αμέσως πρέπει να σκεφτείς το τομάρι σου. Ο σεισμός στο Νεπάλ σκότωσε χιλιάδες, κατέστρεψε χωριά, διέλυσε μια πάμφτωχη χώρα ακόμα περισσότερο και εμείς τι κάνουμε εδώ: ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ. Κύριε Βαρώτσο, την Ελλάδα θα την χτυπήσει κάτι ανάλογο; Επηρεαζόμαστε εμείς από αυτό το ρήγμα; Α, όχι; Οκ, τότε. Πέθαναν κάποιοι καφετί άνθρωποι κάπου. Who gives a fuck;

 

 

 

4) Νότη κρατάω μαχαίρι

sfakia

Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε ανάμεσα στα τραγούδια (γατάκι Akerfeldt κοίτα να μαθαίνεις), στον ιερό ναό του πολιτισμού που εμφανίζεται, εκφράζοντας ύβρεις προς την Μελίνα Μερκούρη και γενικότερα διατύπωσε την γνώμη του για…τα πάντα. Επίσης την ίδια στιγμή κάπου στον κόσμο, ένα λιοντάρι έφαγε μια γαζέλα, μια πεταλούδα στην Κίνα έκλασε, ο Χιου Χέφνερ πήδηξε (με viagra πάντα) άλλο ένα “λαγουδάκι”, ο Θεός αναλογίστηκε τι μαλακία δημιούργησε και πάει λέγοντας.

 

 

 

 

5) Say hello to my little friend

trakis

Αγαπητέ αναγνώστη ξέρεις κάτι; Μπορώ να σου βρω δεκάδες λόγους για να γκρινιάζω μερόνυχτα για αυτή τη χώρα, αυτόν τον πλανήτη και το ανθρώπινο είδος. Πες με μισάνθρωπο. Αλλά κάτι τέτοιες στιγμές μπορώ να γυρίσω προς το σύμπαν κάνοντας κωλοδάχτυλα και να φωνάξω: ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΡΑΚΗ ΡΕ; Ομολογώ πως μέσα στον υπαρκτό σουρεαλισμό που ζούμε, κάτι τέτοιες στιγμές είναι guilty pleasures που σου δημιουργούν ένα χαμόγελο σαν του Τζόκερ. Ας το απολαύσουμε για μια ακόμα φορά.

Πολίτης Κάιν


Ο Πολίτης Κάιν δεν είναι ρατσιστής. Σας μισεί όλους το ίδιο.