Τι έμαθα την 25η Ιανουαρίου

Z-903 AQU115-018

Ότι Δεξιά και σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι σαν καπουτσίνο με αφρόγαλο.

 

Ότι η Έλλη Στάη είναι βρυκόλακας.

1

(κι ότι έχουμε το Google που μας αξίζει)

2

 

 

 

Ότι τα αντιτρόλλινγκ αντανακλαστικά του Βενιζέλου είναι σκουριασμένα. Αυτό το green screen φοντάκι είναι σκέτος πειρασμός.

3

…κι ότι αυτή τη στιγμή στη Χαριλάου Τρικούπη διαβάζουν τον οδηγό «8 βήματα για να τον ξεπεράσεις οριστικά» του Cosmopolitan.

4

 

 

 

Ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αρπαζόταν με το παραμικρό μια κι έφαγε τόσο επική ξενέρα με τα αποτελέσματα που δε μπόρεσε ούτε να βασιστεί στον Χατζηνικολάκειο αρτηριοσκληρωτισμό ώστε να φιμώσει τον θλιμμένο δαπίτη μέσα του είχε περίοδο.

 

Ότι 100.000 ψηφοφόροι τι πρέπει τι δεν πρέπει, στιγμή δε σκέφτηκαν.

 

Ότι η ζωή αντιγράφει την Τέχνη (ακολουθούν οι μετεκλογικές δηλώσεις Άδωνι)

 

Ότι όταν κοματοχρωματίζεται το Βαξεβάνειο δίχτυ, καταφεύγει μέχρι και σε παχυστικά (παχυστής: ο ρατσιστής του πάχους) καλαμπούρια για την κοιλιά του Βενιζέλου που και καλά σφήνωσε στο παραβάν. Λες και δεν έχει δώσει σοβαρές αφορμές για να τον κανιβαλίσουμε. Ο σκατοχοντρός.

 

Ότι τον ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α πολλοί τον φοράνε φερετζέ (γιατί είναι cool), αλλά δυστυχώς στο παραβάν τους περιμένει μάλλον αυτός:

5

 

Ότι ο Alexis από ‘δω και μπρος θα είναι λακωνικός στα Αγγλικά του. Τα πρωθυπουργικά σαρδάμ κοστίζουν («Περιστέρα, με πόσα d γράφεται το ντόκτωρ;»)

6

 

Ότι σχεδόν 400.000 Έλληνες είναι εν δυνάμει δολοφόνοι. Ή διαθέτουν IQ ασβεστόλακου. Ή και τα 2. Το «φασίστες» είναι αυτονόητο, μπασκλασαρία και δεν τους προσβάλλει καν.

7

 

Ότι ο Άδωνις δεν φεύγει από τη χώρα κι ότι ο Πάγκαλος συνεχίζει να αναπνέει. Οι μισοί ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ νιώθουν εξαπατημένοι.

http://hasadonisleftyet.com/

 

Ότι η μετεκλογική αξία αυτού του βίντεο είναι ανεκτίμητη:

 

BONUS – Αποκλειστικά στο MudTimes, η facebook αφιέρωση τού Τέως στον Τσίπρα:

8

 

 

Διονύσης Νταλκάς


Αποψιάτορας. Ημιμαθής ξερόλας. Εθισμένος στο ρολό φυσαλίδας. Είδωλο του ο Ιζνογκούντ.