10 ταινίες που περιμένουμε να δούμε από περιέργεια

coming

1.Southpaw

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα: Ο δημιουργός του Southpaw είναι ο Antoine Fuqua(Training Day,Equalizer) το οποίο σημαίνει ότι ξέρουμε ακριβώς πως θα κυλήσει η ταινία μέχρι το τέλος αλλά έχε χάρη που παίζει ο Jake Gyllennaal. Στην ουσία, ο κυριότερος λόγος είναι ότι το σενάριο έχει γράψει ο Kurt Sutter (τι πάει να πει ποιος είναι αυτός;).

 

2.Maggie

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα: Ποτέ δεν μπορείς να πεις όχι σε μια καλή παραγωγή με zombie. Αλλά εδώ έχουμε τον υπέρτατο Arnold να δίνει σοβαρή(;;;) ερμηνεία. Στο trailer δεν μιλάει,δεν λαλάει και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Έτσι κι αλλιώς η τελευταία του καλή εμφάνιση ήταν στον Εξολοθρευτή 2. Ναι,σωστά μάντεψες. Και εκεί μιλούσε με το σταγονόμετρο.

 

3.Mission: Impossible Rogue Nation

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα: Eεεεεεε…..χχχμμμμμ…..ναι. Βασικά μόνο και μόνο για να δούμε καλοστημένες σκηνές δράσης. Μπορεί και όχι. Εεεεεεε….μέχρι να βγει,βλέπουμε.

 

4.Spectre

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα: Yeahhhh, καινούργιο James Bond. Και μόνο αυτό αρκεί. Α ναι, Μόνικα Μπελούτσι. Δεν μεταδίδω άλλο.

 

5.Insidious:Chapter 3

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα: Για να δούμε εάν είναι χειρότερο από το Chapter 2.

 

6.Ex Machina

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα: Η ιδέα φαίνεται εξαιρετική, η παραγωγή είναι πολλά υποσχόμενη-το ίδιο και οι ηθοποιοί αλλά όπου βλέπουμε πολλά κεράσια, έχουμε μάθει να έχουμε έτοιμο ένα πλάνο διαφυγής για να μην πεθάνουμε μέσα στην αίθουσα από τη βαρεμάρα. Cross your fingers.

 

7.Poltergeist

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα: Το γεγονός ότι ο Sam Raimi είναι ο παραγωγός δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Στην ουσία θα το δούμε για να έχουμε ακλόνητα επιχειρήματα ώστε να το κράζουμε. Όταν το trailer(που λειτουργεί άλλη μια φορά σαν μέγιστος spolerας) είναι κακό, τι περιμένεις να δεις;

 

8.Avengers:Age Of Ultron

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα: Έλα, ξέρεις τι θέλουμε να δούμε. Το παρεάκι από superheroes και έναν κακό χαμό από visual effects. Απλά μην το ξεχειλώσετε ανελέητα. Please.

 

9.Entourage

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα: Εάν έχεις δει τη σειρά, ξέρεις γιατί θέλουμε να το δούμε. Στην ουσία περιμένω ένα επεισόδιο μιάμισης ώρας και θα είμαι ευχαριστημένος.

 

10.Run All Night

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα: Για την ακρίβεια η περιέργεια δεν θα κάνει απολύτως τίποτα. Ο πιο bad ass μεσήλικας θα αναλάβει δράση και θα τα γαμήσει όλα για μια ακόμα φορά. θα μπορούσε να λέγεται Taken 4. Γκολ από τα αποδυτήρια.

Στέλιος Τσουμπανίδης


Συλλέκτης εμπειριών, ρεαλιστής (άρα απαισιόδοξος), έχει κάνει το daydreaming επάγγελμα. Η συμπαντική αλήθεια κρύβεται στις ατάκες του Bill Hicks και στο bacon.