10 γαμάτα classic rock feelgood τραγούδια για την Παρασκευή σου (TGIF)

reb

Είτε δουλεύεις είτε όχι (το πιο συνηθισμένο στις υπέροχες εποχές που ζούμε), θυμάσαι από τα σχολικά σου χρόνια πως η Παρασκευή είναι μια μέρα ευλογημένη. Μόλις έχεις τελειώσει την δουλειά/σχολείο/σχολή/πες το όπως θες και το Σ/Κ ανοίγεται μπροστά σου. Το Σάββατο γαμάει επίσης αλλά ξέρεις πως είσαι κάπου στο ενδιάμεσο και η Κυριακή…η Κυριακή είναι κωλομέρα διότι η ψυχολογική πίεση του “σε λίγες ώρες ξημερώνει Δευτέρα” είναι πιο ζόρικη και από τζιχαντιστή που κρατάει μαχαίρι πάνω από το κεφάλι σου.

Γι’αυτό λοιπόν πάμε να ακούσουμε 10 ύμνους (στα πλαίσια του classic rock για να είμαστε ακριβείς) τους οποίους μπορείς να τους φτιάξεις σαν playlist στο Spotify, να τους γράψεις σε CD, να τους περάσεις στο κινητό σου, ακόμα και σε κασέτα αν είσαι παλαιομοδίτης. Αυτοί θα αποτελέσουν και το playlist σου για σήμερα, οτιδήποτε και αν κάνεις. Είπαμε TGIF;

 

Queen – Don’t Stop Me Now

 

Whitesnake – Till The Day I Die

 

Loverboy – Working For The Weekend

 

Electric Light Orchestra – Don’t Bring Me Down

 

Styx – Renegade

 

Montrose – Good Rockin’ Tonight

 

ΖΖ Top – Just Got Paid

 

James Gang – Funk #49

 

Kiss – Love Gun

 

Eddie Money – Two Tickets To Paradise

Στέλιος Τσουμπανίδης


Συλλέκτης εμπειριών, ρεαλιστής (άρα απαισιόδοξος), έχει κάνει το daydreaming επάγγελμα. Η συμπαντική αλήθεια κρύβεται στις ατάκες του Bill Hicks και στο bacon.