5 (πραγματικοί) θρύλοι του sex που είναι μεγαλύτεροι εραστές από τον Σπαλιάρα

spaliaras

Ας δεχθούμε πως ο Σπαλιάρας έχει κοιμηθεί (;) με 4000 γυναίκες και βάλε. Πες βρε αδερφέ ό,τι τον πιστεύουμε τον άνθρωπο. Με γεια του και χαρά του.

Αλλά Γιάννη… άραξε λίγο. Υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία αν μάθουν την δήλωση σου θα γελάνε μέχρι δακρύων. Υπάρχουν αρσενικά τα οποία τρώνε το πρωινό τους πάνω σε γυμνά γυναικεία σώματα, τα θηλυκά αυτού του πλανήτη τους παραδίδονται χωρίς δισταγμό και ξέρουν πως να κάνουν έρωτα σε μια γυναίκα. Διάβασε και προβληματίσου:

 

5) Jack Nicholson 

jack

 

Το αιδοίο είναι για τον Τζακ ό,τι είναι το οξυγόνο για εμάς. Με τεράστια σταδιοδρομία στην άσωτη ζωή (δηλαδή γυναίκες,ναρκωτικά, ναρκωτικά και γυναίκες), ο πιο psycho ηθοποιός ever θα φώναζε “you can’t handle the pussy” σε τυπάκια τύπου Σπαλιάρα.

Ατάκα-έπος: “I’ve slept with more than 2000 women. Every age. Their mothers… some of them with their mothers.

 

 

4) Hugh Hefner

hugh

 

Εντάξει, εδώ τα λόγια είναι περιττά. Φαντάσου να είσαι ο μεγαλύτερος fan της Nutella και να σε κλειδώσουν για όλη σου την ζωή, μέσα στο εργοστάσιο παραγωγής. Σίγουρα αν δεν είχε το status του ανθρώπου που μπορεί να κάνει διάσημη μια απλή και αθώα κορασίδα μέσω του Playboy, να ήταν ένας ακόμα γεράκος στο ΚΑΠΗ της γειτονιάς αλλά αυτό δεν αναιρεί τίποτα.

Ατάκα-έπος: “I’ve never thought in terms of quantity, but more in terms of quality.”

 

 

3) Warren Beatty

warren

 

Όταν θεωρείσαι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς ever, δεν κυνηγάς τις γυναίκες. Αυτές έρχονται σε σένα. Από το κρεβάτι του έχουν περάσει ιστορικά ονόματα όπως οι εξής: Jane Fonda, Joan Collins, Dianne Keaton, Julie Christie και η…Madonna.

Ατάκα-έπος: “Using simple arithmetic…12,775 women, give or take, a figure that does not include daytime quickies, drive-bys, casual gropings, stolen kisses and so on.”

 

 

2) Wilt Chamberlain

wilt

 

Μπορεί εκ πρώτης όψεως ο Wilt να φαίνεται σαν κλασσικός pimp-sugar daddy των 70’s αλλά η αλήθεια είναι πως ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες που εμφανίστηκαν ποτέ στο NBA. Plus έχει δηλώσει στην αυτοβιογραφία του πως έχει κάνει σεξ με περίπου 20.000 γυναίκες.

Ατάκα-έπος: “I was just doing what was natural – chasing good-looking ladies, whoever they were and wherever they were available.”

 

 

1) Fidel Castro

fidel

 

Ο ορισμός του moto “Υγεία-Καύλα-Επανάσταση”. Πούρα Αβάνας, καυτές γυναίκες Κούβας και το κοντέρ γράφει 35.000…

Ατάκα-έπος: Δεξί χέρι του Κάστρο έχει δηλώσει: “He slept with at least two women a day for more than four decades – one for lunch and one for supper.”

.

.

.

Α, ναι…

Ξεχάσαμε το αυτονόητο…

 

papa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στέλιος Τσουμπανίδης


Συλλέκτης εμπειριών, ρεαλιστής (άρα απαισιόδοξος), έχει κάνει το daydreaming επάγγελμα. Η συμπαντική αλήθεια κρύβεται στις ατάκες του Bill Hicks και στο bacon.