Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε το 2017

legion

Μερικές από τις καινούριες σειρές που μου έχουν κινήσει τη περιέργεια να τις κοιτάξω. Κάποιες έχουν ήδη αρχίσει αν ενδιαφέρεστε:

 

Emerald City (NBC)
Πρεμιέρα: 6 Ιανουαρίου
Retelling του γνωστού παραμυθιού «Ο Μάγος του Οζ». Το trailer είναι φαντασμαγορικό, τα εφέ εντυπωσιακά.

 

 

Taboo (FX, BBC)
Πρεμιέρα: 10 Ιανουαρίου
H σειρά που δημιούργησε ο Tom Hardy με τον αδερφό του, για τον James Keziah Delane που έφτιαξε τη δική του αυτοκρατορία με πλοία το 1800. Θα αποτελείται από 8 επεισόδια που θα ολοκληρώνουν την υπόθεση.

 

 

A Series of Unfortunate Events (Netflix)
Πρεμιέρα: 13 Ιανουαρίου
Η σειρά βιβλίων του Lemony Snicket που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι, βουτηγμένο στη φαντασία, το σκοτάδι, το χιούμορ, τη παιδικότητα. Τον «κακό» ενσαρκώνει ο φοβερός Neil Patrick Harris.

 

 

Riverdale (CW)
Πρεμιέρα: 26 Ιανουαρίου
Ένα πιο teen paranormal take του γνωστού comic Archie.

 

 

Santa Clarita Diet (Netflix)
Πρεμιέρα: 3 Φεβρουαρίου
Μαύρη suburban κωμωδία της Drew Barrymore με zombies;! (Fun guest από Nathan Fillion!)

 

 

Legion (FX, Marvel)
Πρεμιέρα: 8 Φεβρουαρίου
Μία ακόμη σειρά από τη Marvel, μόνο που αυτή τη φορά ο σούπερ ήρωας πιστεύει ότι είναι ψυχικά ασθενής και όχι μεταλλαγμένος.

 

 

Big Little Lies (HBO)
Πρεμιέρα: 19 Φεβρουαρίου
Από την εταιρεία παραγωγής της Reese Witherspoon έρχεται μία μικρή σειρά (adptation βιβλίου) για τη ζωή τριών γυναικών, με το εκπληκτικό cast να έχει ονόματα όπως: Nicole Kidman, Shailene Woodley και την ίδια τη Reese Witherspoon.

 

 

Handmaid’s Tale (Hulu)
Πρεμιέρα: 26 Απριλίου
Το κλασσικό και από τα πρώτα dystopian που γράφτηκαν ποτέ από τη master Margaret Atwood. Φεμινιστικό, σκοτεινό, απαραίτητο. Προτείνω να το διαβάσετε πριν το δείτε, είναι μικρό κι έχει μεταφραστεί και στα ελληνικά με τίτλο «Η Ιστορία της Πορφυρής Δούλης».

 

 

American Gods (Starz)
Πρεμιέρα: –
Ίσως η σειρά που περιμένω περισσότερο από όλες! Adaptation από το ομώνυμο βιβλίο του Neil Gaiman, γεμάτο  φαντασία και επιρροές από το Νότο της Αμερικής με τον αγαπημένο μου Ricky Whittle (ο λόγος που έβλεπα το The 100). Όταν όλοι οι θεοί που πίστεψαν ποτέ οι άνθρωποι βρίσκονται σε πόλεμο…

 

 

Dear White People (Netflix)
Πρεμιέρα: –
Το adaptation της φοβερής ταινίας, σε σειρά 10 επεισοδίων. Το cast έχει βρεθεί αλλά τα γυρίσματα δεν έχουν αρχίσει ακόμη. Είναι ένα σατυρικό take στο ρατσισμό, μέσα από ένα κολέγιο και τους λευκούς και μαύρους φοιτητές του. Τι σημαίνει να ανήκεις και να διεκδικείς αυτό που νιώθεις πως είσαι.

 

Girlboss (Netflix)
Πρεμιέρα: –
Το βιβλίο της Sophia Amaruso που ίδρυσε την πρώτη εταιρεία vintage ρούχων στα 22 της χρόνια, «Nasty Gal», έρχεται στη μικρή οθόνη με 13 επεισόδια. Την ίδια τη Sophia θα ενσαρκώνει η Britt Robertson (μπλιαχ), αλλά ανυπομονώ να δω το τι σημαίνει να τρέχεις εταιρεία ως γυναίκα στα 20 σου στον 21ο αιώνα.

 

Το κείμενο πρωτοδημοσιεύθηκε στο blog Over The Place.

Ελένη Σπανού


Ήμουν η παράξενη κοπέλα που θα πλησίαζε στο βιβλιοπωλείο αγνώστους για να τους προτείνει βιβλία που λατρεύει. Αργότερα το έκανα χόμπυ και το ονόμασα book blogging.