Ακούστε την Lorde να τραγουδά σε karaoke το “In the Air Tonight”

lorde-intheair

Όχι εντάξει, δεν πρόκειται για αποκλειστικό video της Lorde μεθυσμένης σε κάποια αυστραλέζικη pub, αλλά στο Manchester χάριν του Melodrama Tour. Η Lorde είναι διάσημη για την ευχάριστη αυτή φαλτσαδούρα στη φωνή της και γι’ αυτή την κλαμμένη χροιά που κάνει τις απανταχού έφηβες του πλανήτη να την αγαπούν – και την ευχαριστούμε γι’ αυτό καθώς αποτελεί ένα αξιοπρεπές πρότυπο, σε σχέση με την pop κουλτούρα και αυτό που προωθεί.

Αναφορικά με το performance, ο συνδυασμός στυλ Samara Morgan, σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο κομμάτι, τα ενθαρρυντικά παλαμάκια του κοινού και το “sing along” των θεατών χωρίς προτροπή της καλλιτέχνιδος, φαντάζει παρωδία. Θυμίζει εκείνες τις βραδιές καραόκε, που ο παράφωνος φίλος (εγώ) σου καλείται να τραγουδήσει Nirvana και εν τέλη του κάνουν όλοι δεύτερες για να μην νιώθει άσχημα. Δεν είναι τόσο χάλια, όσο ο Χολίδης π.χ να ερμηνεύει Metallica, αλλά ντάξ΄κάποια πράγματα καλό είναι να μην γίνονται.

Σε άλλα νέα, λίγες μέρες πριν το συγκεκριμένο live, στo podcast WTF, η Lorde δήλωσε ότι οι αγαπημένοι της pop stars είναι αυτοί που ακούγονται σαν τον πατέρα σου σε συνδυασμό με το αγόρι σου.*Φρόυντ κλείνει πονηρά μάτι*.  Απολαύστε:

Bonus video που θα σου καταστρέψει μια για πάντα το “In the Air Tonight”

 

Κατερίνα Σπανού


Τρέφεται από τη διαφωνία, ακόμη και με τον εαυτό της. Αντιπαθεί τους βιαστικούς συμπερασματολόγους. Έχει μία σχέση μίσους και πάθους με το marketing και το hip-hop.