Οι Big Nose Attack ετοιμάζονται για ζωντανή επίθεση

big

Πόσα εγχώρια μουσικά δίδυμα ξέρεις που μπορούν να σε ξεσηκώσουν για να λικνίσεις το κορμάκι σου στον ρυθμό της μουσικής τους;

Οk, πέρα από τους αδελφούς Κατσάμπα δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα. Λάθος. Τσέκαρε από κάτω  και θα καταλάβεις που πρέπει να βρίσκεσαι την Πέμπτη στις 9 Μαρτίου.

big3

Από την επίθεση της μεγάλης μύτης δεν ξεφεύγει κανείς.

Τα αδέρφια Βoogieman (κιθάρα, φωνή) & Little Tonnie (τύμπανα) a.k.a. the Big Nose Attack δημιουργήθηκαν το 2011 μπολιάζοντας τις blues επιρροές τους με «ατίθασα» rock riffs  ατενίζοντας τα 70s!
5 χρόνια και 3 official albums αργότερα το συγκρότημα είναι σίγουρα το πιο ενδιαφέρον μουσικό ντουέτο της χώρας μετρώντας ήδη 4 Ευρωπαϊκές περιοδείες και κάμποσες εγχώριες εμφανίσεις, με πιο σπουδαία αυτή στο Rockwave Festival 2015 μαζί με τους Black Keys και το “hit” τους ‘Yeah! That Girl’ να βολτάρει καθημερινά στις Playlists κάθε ενημερωμένου ραδιοφωνικού παραγωγού και dj!
Οι B.N.A. εγκαινιάζουν το 2017 με ένα δυναμικό Live στη σκηνή του Gazarte που δεν πρέπει να χάσετε!
big2
Πληροφορίες:
Εμφάνιση: Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017
Ώρα Έναρξης: 22.00
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 8€
*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό
Προπώληση εισιτηρίων :  Gazarte
Public, Seven Spots, Reload Stores, MediaMarket, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
και τηλεφωνικά στο 11876
Band’s social networks:

Στέλιος Τσουμπανίδης


Συλλέκτης εμπειριών, ρεαλιστής (άρα απαισιόδοξος), έχει κάνει το daydreaming επάγγελμα. Η συμπαντική αλήθεια κρύβεται στις ατάκες του Bill Hicks και στο bacon.