Η ιστορία του rock ‘n roll μέσα από το καλύτερο video που έχεις δει

rock

Η αλήθεια είναι πως έχουμε μάθει να αντιλαμβανόμαστε πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις μέσα από το πρίσμα του τώρα. Τι εννοώ;

Προφανώς και δεν μπορούμε να βρεθούμε στα παπούτσια και να νιώσουμε τα αισθήματα των κοριτσιών όταν είδαν για πρώτη φορά τον Έλβις να κουνάει τους γοφούς του (όχι σαν την Σακίρα) μπροστά τους, ούτε να βρεθούμε στο έκπληκτο μυαλό του πιτσιρικά που είδε μπροστά του τον Τζιμάκο τον Χέντριξ να βάζει φωτιά στην κιθάρα του και αμέσως αποφάσισε πως θέλει να φτιάξει το δικό του συγκρότημα για να κάνει μια μέρα το ίδιο. Μπορούμε μόνο να φανταστούμε πως “πρέπει” να ήταν.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, οι μάγκες στο Ithaca Audio αποφάσισαν να κάνουν μια εκπληκτική δουλειά μέσα από τα μάτια του σημερινού ακροατή/χρήστη του Ίντερνετ στο (ίσως, κατά πάσα πιθανότητα, διάολε είναι το καλύτερο) πιο ουσιαστικό/σωστό βίντεο που έχουμε δει.

Υ.Γ.: Thanx Leo

Στέλιος Τσουμπανίδης


Συλλέκτης εμπειριών, ρεαλιστής (άρα απαισιόδοξος), έχει κάνει το daydreaming επάγγελμα. Η συμπαντική αλήθεια κρύβεται στις ατάκες του Bill Hicks και στο bacon.