Οι Lonely Island επέστρεψαν ως Popstars και γ***** τον Bin Laden

popstar

Οι The Lonely Island είναι οι Tenacious D της mainstream μουσικής. Δηλαδή το καλύτερο boy band (pop, r’n’b, πες το όπως θες) που υπήρξε ποτέ. Τέτοιο swag, τέτοιοι στίχοι και τέτοια νοήματα που μιλούν στον απλό καθημερινό άνθρωπο, δεν μπορούν να βγουν από άλλους. Απλά και όμορφα. Αφού μας πέταξαν στα μούτρα τεράστιες επιτυχίες όπως αυτό, αυτό και πολλά άλλα τα οποία αν ξεκινήσουμε να τα θυμόμαστε θα κάνουμε κοιλιακούς από τα γέλια, αφού έχουν κυκλοφορήσει 3 δισκάρες (εντάξει, το The Wack Album ήταν κατώτερο των προσδοκιών) που μας έκαναν να ξημεροβραδιαζόμαστε στο YouTube για πάρτη τους ενώ ταυτόχρονα chatάραμε (“μαλάκα δες αυτό, είναι καλύτερο από το άλλο”), επιστρέφουν φέτος με ένα τρομερό εγχείρημα.

Το καινούργιο τους οπτικοακουστικό κατόρθωμα (για τους κοινούς θνητούς ταινία) “Popstar: Never Stop, Never Stopping” έρχεται στους κινηματογράφους τον Ιούνιο και όπως είναι λογικό οι ίδιοι έχουν επιμεληθεί σχεδόν τα πάντα. Πέρα από το γεγονός πως θα κυλιόμαστε στα πατώματα από τα γέλια, το soundtrack είναι ήδη έτοιμο και το πρώτο τραγούδι με τίτλο Finest Girl (Bin Laden Song) είναι εδώ και έχει καβατζώσει ήδη θέση στον κατάλογο με τα κλασσικά τους.

Πατάς play και μετά προσπαθείς να βγάλεις το ρεφρέν από το μυαλό σου. Απλά ΔΕΝ.

 

 

Στέλιος Τσουμπανίδης


Συλλέκτης εμπειριών, ρεαλιστής (άρα απαισιόδοξος), έχει κάνει το daydreaming επάγγελμα. Η συμπαντική αλήθεια κρύβεται στις ατάκες του Bill Hicks και στο bacon.