Κάψτε τα ηχεία με Perturbator αλητεία

pet

Μετά τον Carpenter Brut, τον Lazerhawk και όλα τα υπόλοιπα καλόπαιδα (χωρίς να είμαι σίγουρος, ίσως η αρχή του trend  έγινε με τον Kavinsky αλλά όπως και να ‘χει το Drive άλλαξε ζωές) που ξανάφεραν στο προσκήνιο αυτόν τον συγκινητικό electro-80’s-synth-δώσε τσίτες-θα φορέσω ένα λαμέ σακάκι και θα βγω τσάρκα σαν τον Don Johnson-ήχο, ο βασιλιάς επέστρεψε. Ο ένας και μοναδικός Perturbator, ο άνθρωπος δηλαδή που κατάφερε να κυκλοφορήσει την δισκάρα που λέγεται Dangerous Days (κάτι το οποίο οφείλεις να ακούσεις αν είσαι σοβαρός μουσικόφιλος), επέστρεψε.

Πριν από μια εβδομάδα μας πέταξε στη μάπα το καινούργιο του videoclip (ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠΑΡΑ δηλαδή) – single, με τίτλο Sentient, το οποίο θα βρίσκεται στον επερχόμενο – ξέρω πως θα σπέρνει χωρίς να το έχω ακούσει – δίσκο του που ονομάζεται “The Uncanny Valley” και θα κυκλοφορήσει στις 6 Μάη.

Εμείς έχουμε κολλήσει για τα καλά και εσείς μόλις βρήκατε το soundtrack των νυχτερινών σας εξορμήσεων τώρα που φτιάχνει και ο καιρός.

Βάλτε την ένταση στο τέρμα και φύγαμε.

 

Στέλιος Τσουμπανίδης


Συλλέκτης εμπειριών, ρεαλιστής (άρα απαισιόδοξος), έχει κάνει το daydreaming επάγγελμα. Η συμπαντική αλήθεια κρύβεται στις ατάκες του Bill Hicks και στο bacon.