Διαγωνισμός: Κέρδισε το “Repeated Exposure To…” των 1000 Mods

1000

Stoner ακούω στα αριστερά μου, heavy rock στα δεξιά. Rock n’ roll λέω εγώ. Αυτό είναι οι 1000mods, τελεία και παύλα.

Όταν είχε σκάσει στα κεφάλια μας (σαν καρπούζι) το Super Van Vacation, όλοι είχαν μιλήσει για τους σωτήρες μια ολόκληρης σκηνής (και η ταμπέλα του one album wonder κυκλοφορούσε φαρδιά πλατιά στην πιάτσα).

Μετά ήρθε το Vultures να διδάξει σύγχρονο μαγκιόρικο songwriting (το Low είναι ήδη κλασσικό crowd pleaser) ώστε να καταλάβει μέχρι και ο τελευταίος πως εδώ έχουμε να κάνουμε με σοβαρό θέμα.

Στο Repeated exposure to… πήγαμε σε άλλο level και αυτό θα επιβεβαιωθεί πανηγυρικά στην συναυλία τους στο Piraeus Academy στις 21 Ιανουαρίου με special guests τους Naxatras (λουκουμάκι).

Όπως συμβαίνει και με τα τραγούδια τους, οι 1000mods πλέον είναι solid κλασσικό εγχώριο συγκρότημα (με υπηρεσία που μεγαλώνει και στο εξωτερικό), στα ντουζένια του, στην μεγάλη τους καύλα και live σπέρνουν πανικό. Ακόμα και να μην τους έχεις δει live (χλωμό) θα το καταλάβεις όταν παιχτεί η πρώτη νότα.

Αν έχεις εισιτήριο για την συναυλία τους και θες να καβατζώσεις δωρεάν το Repeated exposure to…, κάνε like και share σε αυτό το άρθρο και good luck.

 

Στέλιος Τσουμπανίδης


Συλλέκτης εμπειριών, ρεαλιστής (άρα απαισιόδοξος), έχει κάνει το daydreaming επάγγελμα. Η συμπαντική αλήθεια κρύβεται στις ατάκες του Bill Hicks και στο bacon.