Ο Tom Hardy επέστρεψε με το Taboo – βοήθεια μας

tommmm

Ο James Keziah Delaney σταμάτησε να υπάρχει όταν έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο. Το μόνο που ακούστηκε γι’ αυτόν, πέρα από το γεγονός πως έχασε τα λογικά του, είναι φήμες. Φήμες σκοτεινές, μυστήριες ιστορίες για κάτι που κανείς δεν είναι σίγουρος.

Ο James Keziah Delaney επέστρεψε. Μια μυστήρια φιγούρα που είχε να πατήσει σπίτι του πάνω από 10 χρόνια, εμφανίζεται από την Αφρική στην κηδεία του πατέρα του διεκδικώντας ότι του ανήκει φέρνοντας μαζί του το σκότος και την εκδίκηση.

Όλοι ξέρουμε πόσο γαμάτος – cool – sexy τύπος είναι ο Tom Hardy (κορίτσια, ψυχραιμία) και τις υποκριτικές ικανότητες που κουβαλάει. Οπότε εδώ…δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Όλα είναι όπως πρέπει και ακόμα καλύτερα.

Το βρετανικό δράμα μυστηρίου εποχής κυκλοφόρησε (το πρώτο επεισόδιο δηλαδή) και ήδη περιμένουμε καθηλωμένοι την συνέχεια. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 8 μέρη και όπως φαίνεται θα μας ιντριγκάρει αρκετά.

Το budget φαίνεται προφανώς πως μπορεί να στηρίξει το σενάριο (να σημειωθεί πως ένας από τους παραγωγούς είναι ο Ridley Scott) , οι ερμηνείες είναι αψεγάδιαστες και αν η συνέχεια είναι όπως η αρχή, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Welcome back Tom, μας έλειψες.

 

 

Στέλιος Τσουμπανίδης


Συλλέκτης εμπειριών, ρεαλιστής (άρα απαισιόδοξος), έχει κάνει το daydreaming επάγγελμα. Η συμπαντική αλήθεια κρύβεται στις ατάκες του Bill Hicks και στο bacon.