Ο Tony Hawk και ο Aaron Homoki “κάνουν” skate σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας

hawk

Η νέα τάση της ανθρώπινης δημιουργικότητας/εφευρετικότητας είναι η προσομοίωση της ελάχιστης ή και μηδενικής βαρύτητας. Μπάντες φιλμάρουν τα βίντεοκλιπ τους, αστροναύτης παίζει με το yo-yo του, η Kate Upton τοποθετείται σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας για λογαριασμό ανδρικού περιοδικού, και πλέον σύμφωνα με το thisiswhyimbroke.com (γαμηστερό site, τσέκαρε το) μπορείς να οργανώσεις και το γάμο σου, κάνοντας κωλοτούμπες στον αέρα. Το επόμενο try που έγινε σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας, πραγματοποιήθηκε από τον γνωστό σε όλους Tony Hawk και τον Aaron “Jaws” Homoki για λογαριασμό της Sony. Οι προαναφερθέντες δοκίμασαν να βγάλουν ollies kai backflips στη βαρύτητα του Άρη, του φεγγαριού αλλά και σε μηδενική βαρύτητα.

 

Στο άρθρο του Tony Hawk γι’αυτήν του την εμπειρία, μας πληροφορεί πως ο Aaron ξέρναγε και η Sony δεν επέτρεψε να το καταγράψουν. Ας το πιστέψουμε.

aaronξερατο

Κατερίνα Σπανού


Τρέφεται από τη διαφωνία, ακόμη και με τον εαυτό της. Αντιπαθεί τους βιαστικούς συμπερασματολόγους. Έχει μία σχέση μίσους και πάθους με το marketing και το hip-hop.