Τα μυθτήρια του Μάικ Τάιθον επέθτρεψαν. Είθτε έτοιμοι;

mike2

Επειδή εάν θυνεχίθουμε να μιλάμε έτθι, να μαθ μείνει κουθούρι, απλά να πούμε πωθ ο Μάικ Τάιθον έχει την δικιά του θειρά – Mike Tysοn Mysteries- εδώ και ένα χρόνο περίπου θτο τιτανομέθιστο site του Adult Swim. Τέλος τα “θ”, το tribute έπιασε τόπο.

Σε αυτή την υπέρτατη animatiοn σειρά, χαρίζει ο ίδιος την φωνή του και η παρέα του αποτελείται απ’ τον Marquess of Queensberry, δηλαδή ένα gay φάντασμα, την Yung Hee Tyson, δηλαδή την ασιάτισα κόρη του – ο Τάισον έχει στην πραγματικότητα ασιάτισα κόρη και τον Pigeοn, δηλαδή το περιστέρι του γιατί…αν μαντέψατε σωστά, ο Μάικ λατρεύει όντως τα περιστέρια.

mike3

Μαζί, λύνουν διάφορα μυστήρια που προκύπτουν, ο Μάικ είναι τέρας εξυπνάδας και γενικά η σειρά καταλήγει σε ένα τεράστιο όργιο καμενιάς. Γιατί “σας τα πρήζω” τόση ώρα; Μα προφανώς επειδή ο δεύτερος κύκλος έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες και το γέλιο ρέει άφθονο – σαν τις μπουνιές του πρώην πρωταθλητή μποξ. Εάν έχεις 10λεπτα για σκότωμα, λατρεύεις τον Irοn Mike και γουστάρεις να καείς, το Mike Tysοn Mysteries είναι για σένα. Πάτα play ενώ εμείς σε βάζουμε στο κλίμα με το παρακάτω all time classic mash up videο.

Στέλιος Τσουμπανίδης


Συλλέκτης εμπειριών, ρεαλιστής (άρα απαισιόδοξος), έχει κάνει το daydreaming επάγγελμα. Η συμπαντική αλήθεια κρύβεται στις ατάκες του Bill Hicks και στο bacon.