Το πέμπτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beatbox το Σάββατο στο six d.o.g.s

beat

Η ετήσια γιορτή του beatbox επιστρέφει για πέμπτη χρονιά και πρόκειται να λάβει χώρα το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο six d.o.g.s από τις έξι το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ.

Οι διοργανωτές μας υπόσχονται ένα show αμείωτου ενδιαφέροντος που παράλληλα θα αναδείξει τους Έλληνες πρωταθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beatbox στο Βερολίνο το 2018. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία βραδιά beatbox battles υψηλού επιπέδου, με showcases από τους παγκόσμιους πρωταθλητές beatbox ALEXINHO και BMG από τη Γαλλία και τον GNO, Πρωταθλητή Ελλάδας, που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Οι διαγωνιστικές κατηγορίες είναι solo αντρών & γυναικών και για πρώτη φορά φέτος εντάσσονται οι κατηγορίες tag teams ( 2 άτομα) και teams ( 4-5 άτομα). Special guest και παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο mc Sifu VERSUS, host Dj o Dj Beatstrike των Word of Mouth και διαιτητής ο El Pap Chico εμπνευστής του Beatbox Greece.

(Για τους Word Of Mouth, την αξιόλογη παρουσία τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως και για τον δίσκο τους “I Am Beatbox”, έχω γράψει παλαιότερα εδώ.)

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί δυναμικό beatbox workshop από τους Γάλλους παγκόσμιους πρωταθλητές, τη Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στο SAE Institute (15.00 – Κοραή 2, Μοσχάτο) με ελεύθερη είσοδο. Απαραίτητη η προεγγραφή και η κράτηση θέσης -> http://www.sae.edu/grc/beatbox-greece-workshop.

Η επιμέλεια της διοργάνωσης για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά είναι του Beatbox Greece, της διαδραστικής πλατφόρμας ανάδειξης της τέχνης του human beatbox στην Ελλάδα, όπου μπορείτε να ανατρέξετε για πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή.

Εισιτήρια: 8 ευρώ

Facebook Event

Facebook Page Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beatbox Greece