Το epic remix ενός υποστηρικτή του Trump με Dido

huber-trump-dido

Στις 17 Φεβρουαρίου, o Donald Trump πραγματοποίησε μία συγκέντρωση στη Φλόριντα, όπου είχε και την ιδέα ( ή τη συμβουλή από τους επικοινωνιολόγους του ) να καλέσει στο βήμα ένα φανατικό υποστηρικτή του. O fan του Trump, ονόματι Gene Huber, φλερτάρει με την ψύχωση καθώς όταν εκφράζεται για τον αγαπημένο του πολιτικό είναι ιδιαίτερα θερμός.

Σε tweet του για παράδειγμα, ο Huber έχει πει ότι στο σπίτι του καλημερίζει κάθε πρωί τη χάρτινη προσομοίωση πραγματικού μεγέθους του Trump και ότι δύο χρόνια τώρα είναι στο πλευρό του. Ο Trump, αφού κατέβηκε ο Huber από το βήμα, αναφώνησε σαν δεύτερη Ανίτα Πάνια (σόρι Ανίτα), “He is a star!”. Το θέμα όμως είναι αλλού. Το CNN μετά τη συγκέντρωση, πήρε μία μίνι συνέντευξη από το Huber στα πλαίσια της γενικότερης αγάπης του για τον Trump. Ο Huber ερωτώμενος για το τι θα ήθελε να δηλώσει σε περίπτωση που εκείνη την ώρα άκουγε ο Trump τις on camera απαντήσεις του, είπε τα δικά του και κάποιος θεούλης πρόσθεσε το instrumental του Stan από Eminem και Dido. Ιδού.

Μαγικό ίντερνετ.

Για περισσότερα από το Nooruddean:

 

Κατερίνα Σπανού


Τρέφεται από τη διαφωνία, ακόμη και με τον εαυτό της. Αντιπαθεί τους βιαστικούς συμπερασματολόγους. Έχει μία σχέση μίσους και πάθους με το marketing και το hip-hop.